Calendar

Structura Anului Școlar

[tabs tab1=”Calendar 2021-2022″ ][tab id=1][accordions]

[accordion title=”15 Aug. Termen Limită Înscriere”]

Dorești să aprofundezi misiunea medicală, prin participarea la cursurile oferite de Școala Misionară Herghelia? Te rugăm să finalizezi pașii de înscriere până la data de 15 August.


[/accordion]


[accordion title=”10 Oct. – 16 Dec. Cursuri”]

În prima parte a cursului de misionar medical vei avea ocazia să înveți și să aprofundezi masajul suedez, anatomia și fiziologia, pe lângă alte cursuri spirituale și activități misionare.
[/accordion]


winter-icon[accordion title=”17 Dec. – 9 Jan. Vacanța de Iarnă”]

Bucură-te de vacanța de iarnă… dar nu uita! Ești încă misionar: în familia ta, în cartierul tău sau printre prieteni.
[/accordion]


[accordion title=”10 Ian. – 21 Apr. Cursuri”]

Cea dea doua parte a cursului de misionar medical se va axa pe studiul agriculturii și hidroterapiei. Pe lângă acestea, vei participa la diferite cursuri și activități misionare, conform programei prezentate.
[/accordion]


spring-icon[accordion title=” 22 Apr. – 01 Mai Vacanța de Primăvară”]

În timpul acestei vacanțe vei avea timp să te odihnești și să te pregătești pentru următoarea parte a cursului nostru. Pentru a avea un impact real în viața oamenilor pe care îi vei întâlni, acorda-ți timp să te odihnești, să te rogi și să studiezi. Numai cel care primește de la Dumnezeu poate da mai departe.

[/accordion]


[accordion title=”2 Mai – 28 Aug. Cursuri”]

Cea dea treia parte a cursului de misionar medical se va axa pe acumularea de cunoștiințe teoretice și practice din domeniul nutriției, bucătariei vegetariene sănătoase, coaching-ului în sănătate cât și organizări expozițiilor și taberelor de sănătate.
[/accordion]

[/accordions]

[/tab][/tabs]

Back to Top