Mărturii Studenți

A Fost o Experiență Frumoasă

[one_half last=”no”]

monicaCa studentă a Școlii Misionare Herghelia, am învățat că dragostea este marele nucleu în jurul căruia gravitează totul. Și anume că, dacă Îl cunosc pe Dumnezeu, dacă înțeleg dragostea Sa, caracterul Său, cine este El și cum este El, voi înțelege că dragostea poate fi trezită numai prin dragoste. Astfel, am învățat să-i iubesc mai mult.

Monica Burlacu, absolvent 2016

[/one_half]

[one_half last=”yes”]

„Îi sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că m-a condus la această școală. Am ajuns să cunosc oameni speciali cu principii clare care m-au învățat prin exemplul lor. A fost o mare binecuvântare pentru mine dpdv fizic și spiritual. Am putut combina munca fizică cu studiul biblic și alte clase utile. Școala Misionară Herghelia m-a adus mai aproape de Dumnezeu.”

Mihaela Stan, absolvent 2014

[/one_half]

[one_half last=”no”]

bogdan

Simți o nevoie profundă în a te apropia de Dumnezeu? La fel am simțit eu și am ales Herghelia. Nu voi regreta niciodată! Îmi amintesc că eram pe cale să termin liceul și chiar dacă aș fi știut ce aș vrea să studiez în plus, am simțit nevoia profundă de a pune deoparte un an pentru a-l petrece în prezența lui Dumnezeu, astfel încât El să-mi spună ce planuri are cu viața mea. Rugându-mă pentru a studia acolo sau nu, Dumnezeu a fost atât de special ca întotdeauna, încât El m-a îndrumat clar de multe ori. Deși, El a fost credincios, chiar și acum îmi amintesc că nu m-am putut bucura în totalitate de acest moment, deoarece unii dintre cei mai dragi oameni din inima mea m-a descurajat în decizia de a participa la cursuri. Adevărul a fost că, pentru mine, Herghelia urma să devină următorul, într-adevăr cel mai frumos an din viața mea dar și cel mai greu. Cât de mult avea nevoie Moise pentru a merge pe vârful muntelui, astfel încât Dumnezeu să-i ofere indicațiile Sale, la fel de mult aveam nevoie să am acele întâlniri intime cu El înainte de a alege o carieră și toate celelalte alegeri importante din viață. Cu toate acestea, realitatea a fost încă una din ceea ce mă așteptam. Sunt extrem de fericit acum pentru acele întâlniri cu Dumnezeu, dar acolo am descoperit că nu voi avea parte doar de miere și lapte, ci am înțeles schimbările care trebuia să le fac cu durere. În acel moment, pentru mine, Herghelia a devenit o chestiune de viață și de moarte, pentru că știam că, dacă nu voi permite schimbarea, Dumnezeu nu-mi va putea oferi niciodată lumină mai mare și mă voi întoarce acasă cu o inimă mai împietrită ca niciodată. Privind înapoi la timpul petrecut la Școala Misionară Herghelia și cât de drastică a fost experiența anilor care mi-au schimbat întreaga viață, pot spune că aș alege din nou același lucru de 10 ori. Acum, studiez medicina și sunt atât de fericit să descopăr zilnic din ce în ce mai mult ce îmi rezervă Dumnezeu. Vreau să știi că mă rog pentru tine.

Bogdan Bodonea, absolvent 2013

[/one_half]

[one_half last=”yes”]

irina

Ai ajuns pe site-ul acesta cu un scop, sunt sigură. Dacă citești aceste cuvinte, s-ar putea ca Dumnezeu să îți lanseze urmatoarea provocare: “Pune-Mă la încercare și vei vedea că Îți voi descoperi lucruri mari, lucruri ascunse pe care nu le cunoști “. Cu această premisă în minte “Doamne, vreau ca viața mea să se schimbe, vreau să descopăr lucruri noi care să îmi schimbe gândirea, modul de acțiune și viața “, am completat formularul de înscriere la această școală. Poate te afli și tu într-o situație similară cu cea în care am fost și eu, îndemnul meu este să te rogi mult, să crezi mult în adevărul care spune că atunci când Dumnezeu te cheamă într-o lucrare, El îți va da TOATE resursele de care ai nevoie pentru a duce la un sfârșit bun lucrarea respectivă, iar pentru că viața e frumoasă și asta ne ajută să ne mai descrețim frunțile, eu cred (e pur părerea mea) că mai ai nevoie și de un biet de autobuz/tren până la Herghelia să vezi la fața locului despre ce vorbesc. Dumnezeu să îti ofere lumina si călăuzirea de care ai nevoie, în tot ce vei face de acum înainte!

Irina Buran, absolvent 2015

[/one_half]

Back to Top