Parteneri

 

Lucrăm Împreună

[one_half last=”no”]

herghelia

Centrul de Sănătate Herghelia este o instituție creștină care urmează modelul slujirii lui Hristo. Misiunea centrului este de a restabili imaginea lui Dumnezeu în om la nivel fizic, spiritual, mental și social, prin vindecare și educație, urmând exemplul lui Hristos. Aceasta include promovarea unui stil de viață sănătos și educarea modului de prevenire a bolilor moderne ale stilului de viață, pe baza cunoștințelor medicale actuale și a remediilor naturale.

Citește mai mult…

[/one_half]

[one_half last=”yes”]

Country Life Herghelia este o afacere cu alimente sănătoase, care își propune să promoveze un stil de viață sănătos și echilibrat și, de asemenea, să sprijine proiectele educaționale ale Școlii Misionare Herghelia. Country Life Herghelia oferă studenților posibilitatea de a se implica în producția și comercializarea diferitelor tipuri de alimente din următoarele categorii: cereale, leguminoase, nuci, semințe, fructe deshidratate, unt de arahide și gustări sănătoase.

Citește mai mult…

[/one_half]

[one_half last=”no”]


Istoria OCI începe cu o viziune. Această viziune implică mii de laici care dezvoltă modalități de a extinde lucrarea lui Dumnezeu în această lume. Se vede o armată de tineri adulți instruiți, dedicați împărtășirii Evangheliei în moduri practice și relevante. Viziunea ilustrează că centrele de sănătate, educaționale și evanghelistice sunt amplasate în afara orașelor, dar cu impact asupra centrelor metropolitane. Această viziune este o parte integrantă a istoriei timpurii a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Citește mai mult…

[/one_half]

[one_half last=”yes”]


market

New Life Market este un magazin de produse sănătoase al cărui scop este de a satisface nevoile zilnice ale oamenilor. Promovând un stil de viață sănătos, New Life Market oferă următoarele produse și servicii: alimente sănătoase, fructe și legume, produse organice, electrocasnice pentru bucătării sănătoase, remedii naturale și sfaturi pentru un stil de viață sănătos. Ca partener al Școlii Misionare Herghelia, New Life Market îi poate învăța pe elevi despre gestionarea magazinelor de produse de sănătate.

Citește mai mult…

[/one_half]

[one_half last=”no”]


AMiCUS este o asociație studențească autonomă, apolitică, neguvernamentală și non-profit, înființată la nivel național, cu sucursale în 15 dintre centrele universitare din țară. AMiCUS a intrat în România în 1993 când un grup de studenți din Iași au pus bazele asociației studențești. Obiectivele din acea vreme încă ghidează activitatea AMiCUS astăzi: consolidarea relațiilor interpersonale bazate pe valori morale și creștine și promovarea principiilor de viață sănătoase pentru trup, minte și suflet.

Citește mai mult…

[/one_half]

[one_half last=”yes”]


IMPACT România este o asociație non-profit care susține misiunea și viziunea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. „O armată de tineri cu misiunea de a proclama mesajele celor trei îngeri către întreaga lume din această generație”. În 2013, cu acordul comitetului Uniunii, un grup de tineri, cu diferite ocupații, au organizat primul congres IMPACT, la Institutul Teologic Adventist, Cernica. Încântați de impactul pe care l-a avut, au organizat prima călătorie misionară la Sibiu.

Citește mai mult…

[/one_half]

[one_half last=”no”]


Liceul „Dr. Lind” asigură o educație creștină de calitate de la grădiniță până la liceu. Această școală a început în 2001, când a primit autorizația de funcționare de la Inspectoratul Școlar Județean Mureș pentru ciclul primar. Acesta a fost înființat ca urmare a efortului depus de Centrul de Sănătate Herghelia pentru a asigura o educație de calitate care să contribuie la dezvoltarea echilibrată a copiilor din această zonă rurală. Acest efort a fost apreciat în special de o familie de pacienți care au venit din SUA pentru tratament – Dr. Andrew și Edith Lind.

Citește mai mult…

[/one_half]

[one_half last=”yes”]


O echipă de profesioniști, formată din profesori atent selectați, oferă copiilor o pregătire academică excepțională și experiențe de viață bogate. Promovăm implicarea încă de la grădiniță a cât mai multor profesori specializați pentru activități curriculare și extracurriculare pentru a expune copiii la cât mai multe domenii de interes și stiluri de predare. Oferim o varietate de activități extrașcolare atât pentru a oferi copiilor posibilitatea de a-și identifica talentele, cât și pentru a le oferi posibilitatea de a lucra diferit.

Citește mai mult…

[/one_half]

[one_half last=”yes”]


Liceul adventist Integritas, este o instituție auto-sustenabilă care funcționează conform principiilor biblice pe care Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea le promovează. Se află în Conferința Transilvania de Sud. Liceul Integritas este implicat în îndeplinirea misiunii pe care Iisus Hristos a dat-o Bisericii: să-L reveleze pe DUMNEZEU prin cuvinte și acte. Prioritatea noastră principală este să îi ajutăm pe elevi să dezvolte o relație strânsă cu Iisus Hristos, să formeze un caracter curat, să trăiască pentru gloria lui Dumnezeu și pentru binele altora.

Citește mai mult…

[/one_half]

Back to Top